BOLU / GEREDE - Seyit Mithat Dayıoğlu Ortaokulu

OKULUMUZ ERASMUS+ KAPSAMINDA KUZEY MAKEDONYA'DA ÖĞRENCİ GRUP HAREKETLİLİĞİNE KATILACAKTIR

Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü Türkiye Ulusal Ajansına 2021-2027 yılları arasında Erasmus+ programı kapsamında Okul Eğitimi alanında akredite olmak için başvuruda bulunmuştur. Başvuru, Türkiye ulusal ajansı tarafından başarılı bulunmuş ve Erasmus+ Akredite Kurum onayı alınmıştır.

Bu yıl konsorsiyum üyeliğine hak kazanan okulumuz öğrencileri, öğretmenleri, velileri İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE birimi koordinasyonunda düzenlenen hareketlilik öncesi pedagojik ve kültürel hazırlık toplantısına katıldılar.  Okulumuzdan 3 öğrenci ve 1 öğretmenimiz 11-19 mayıs 2024 tarihleri arasında Odrid/Kuzey Makedonya'ya öğrenci grup hareketliliğine katılacaktır. Bu kapsamda öğrencilerimiz hem farklı kültür ve coğrafyalarda okul deneyimi kazanacak hem de kültürel bilgilerini zenginleştireceklerdir.

Yayın: 26.03.2024 - Güncelleme: 26.03.2024 14:29 - Görüntülenme: 61